Törölt nick Creative Commons License 2016.05.31 0 0 80579

Azért sikerült betrollkodnod egy 7 éves cikket. :D 300ezer az oktatás? Nem mondod? Ilyen bennfentes információid vannak? :meghajlás: :facepalm:

 

Milyen csalásról beszélsz? A hatályos jogszabályok szerint semmi törvénytelen nincs a dologban. Ki használja a kiskapukat? Igen. És ki nem? Inkább így ügyeskedjen mint elvárja, hogy mágnessel, két kártyával vagy kártya nélkül dolgozzanak a sofőrjei. Ő is jól jár vele? Nyilván. Ez egy gazdasági nem pedig karitatív szervezet. Te miért nem dolgozol ingyen?

Ha sikerült volna értelmezned is amit leírtam leesett volna miért írtam, hogy hazafias cselekedet. De amúgy is félig viccesen jegyeztem meg, ha nem jött volna át a kontextusból.

Egyébként ez az egész sztori nem más mint egy bullshit faszság, egy műbalhé. Valamit be kellett már dobni a médiába, de annyira nulla az egész történet, hogy szélső ballib média is csak mérsékelten pörgött rá a dologra.

 

Amúgy meg ha Gyuribá elérte volna, hogy könnyítsék a külföldi munkavállalók magyarországi foglalkoztatását és ne kelljen magyar bejelentett lakcím akkor nyilván az verné ki nálad a biztosítékot.

Előzmény: plédoboz (80575)