Jó reggelt mindenkinek!
Megpróbálkoztam a kukorica savanyú cefrézésével.
30literes hordókba raktam,ezt találtam ideális méretűnek.
A kérdésem a következő mikor kész a cefre? Most jelenleg 2es a cukorfoka szép tiszta,sárgás színű a lé.Gondolom ez már a kész közeli állapot.
A másik kérdésem pedig az lenne hogy az egyik hordóban lévő cefre tetején fehér fátyol jelent meg az mi és mennyiben befolyásolja a cefrét?
Érdemes vele még így foglalkozni vagy ez már nem jó?
A harmadik kérdésem az lenne hogy a kész cefrét lemeritek a kukoricáról vagy leöntitek?
Az előző esetben ugye marad még lé a kukoricán,de így letudom merni az elhasználódott szemeket.
A második esetben viszont felkeveredik az egész és nem tudnám leszedni a régi kukoricát.
Mielőtt valaki mondaná nincs csap a hordók alján?
Megköszönném a mielőbbi szakértői hozzászólásokat.
Üdvözlettel: Róbert