Rob7012 Creative Commons License 2016.05.31 -8 0 93

Jó reggelt mindenkinek!

 

Megpróbálkoztam a kukorica savanyú cefrézésével.

30literes hordókba raktam,ezt találtam ideális méretűnek.

A kérdésem a következő mikor kész a cefre? Most jelenleg 2es a cukorfoka szép tiszta,sárgás színű a lé.Gondolom ez már a kész közeli állapot.

A másik kérdésem pedig az lenne hogy az egyik hordóban lévő cefre tetején fehér fátyol jelent meg az mi és mennyiben befolyásolja a cefrét?

Érdemes vele még így foglalkozni vagy ez már nem jó?

A harmadik kérdésem az lenne hogy a kész cefrét lemeritek a kukoricáról vagy leöntitek?

Az előző esetben ugye marad még lé a kukoricán,de így letudom merni az elhasználódott szemeket.

A második esetben viszont felkeveredik az egész és nem tudnám leszedni a régi kukoricát.

Mielőtt valaki mondaná nincs csap a hordók alján?

Megköszönném a mielőbbi szakértői hozzászólásokat.

 

 

Üdvözlettel: Róbert