Törölt nick Creative Commons License 2016.05.30 0 0 15109

Persze.

Ripityára kell szedni, a kábelfelhúzó rézszedőjét megsuvickolni, de ha garázsba megy, akár ki is lehet iktatni és rendesen bekötni, mintha ott se lenne. sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem tekerik le a dobról, így egy jó kis trafót üzemeltetnek a porszívóban, ami önmagában csökkenti a teljesítményt.

A motort is ki kell puceválni, szénkeféket kicserélni újra. issszonyatosan drága... eközben kiderül, hogy nincs-e valami egyéb baja.

A hepát elfelejtheted, garázsba hülyeség. A porszívóddal, és minden hasonló vacakkal az a fő probléma, hogy a hűtésük a beszívott, majd "megszűrt" levegővel történik, így ha tele a batyu, nincs hűtés, bemelegszik, leég. A takarítógépek és a vizes porszívóké más, ott van egy külön motolla a hűtésre, a beszívott levegő nem megy át a motoron, be is foghatod a végét akármeddig, sohasem fog leégni. Csendesebbek is, mert a "kipuffogó" levegő nem tartalmazza a motorzajt, nem erősíti fel. Ha családi házban laksz, neked vizes porszívót kéne venned, nem porzsákost, igaz a vizessel foglalkozni kell egy picit, józan paraszti ésszel kell kiválasztani, takarítható tartálya legyen, ne zegzugos. Sokkal hatásosabb, porzsákkal se kell játszanod, de ezen a topicon a vizes porszívókat ördögtől valónak tartják mert valszeg egyszer belenyúltak a rossz választásba, vagy olyan vette akinek nem való, így nem is ajánlják. Ámbár a helyetekben erősen elgondolkoznék a központi porszívós megoldáson. Nem kell ott se hasraesni az árakon. Megcsináljátok a csöveket ésszerűen, fillérekből, és egy takarítógépet rádugsz a végére. Ha a férjedbe szorult egy kis műszaki véna simán meg tudja csinálni, ha nem.... hát az baj. :)

Előzmény: westie3 (15108)