Egy griff Creative Commons License 2016.05.25 0 0 117494

Sziasztok. Pár napja elmélkedtem itt nektek a Makita forstner fúróval kapcsolatban. Azóta a fejlemények:

Itt kecskeméten megkérdeztem pár embert, akik szerint ez valószínű nem Makita (nem mondták ki 100 %-ra), de az biztos hogy használt élezni próbált darabok. Erre a  GepDepo-val felvettük a kapcsolatot, miszerint mi nem Makita fúrókat kaptunk, ezek használt, munkára alkalmatlan vasdarabok, az 50-es fúró konkrétan nem fúr csak füstöl és égeti az anyagot.

A GépDepó válaszlevelében leírta, hogy márpedig ők azt küldték amit megrendeltem, saját fényképészük csinálta a fotókat a honlapjukra, ha gondolom akkor a Makita Magyarországgal is felveszik a kapcsolatot.

Erre ugye én is (illetve itt közületek is ajánlotta valaki) gondoltam, de ne hátulról kergessük egymást, így először közvetlenül velük akartam beszélni.

A honlapjukon levő fénykép és a kapott darab azonban eltér egymástól, teljesen más a szárkiképzése.

A GépDepo vezetője rendes volt, elismerte, hogy más a fúró, ám ennél többet sajnos nem tudott mondani, ezért felajánlotta, hogy kivizsgáltatja a Makitával a dolgot, én pedig az összeget levásárolhatom náluk ha visszaküldöm a fúrókat. Így aztán ma visszaküldtem a fúrókat.

 

Szóval az ügy itt áll, azért akartam nektek ezt ide leírni, mert nem akarom a GépDepót sározni, a reklamációs ügyintézésük megfelelő. Csak az előző hozzászólásaimból esetlegesen úgy tűnhet, hogy a GépDepó a ludas az egészben, pedig úgy néz ki, hogy nem. Most várjuk a Makita megfejtését! :-)

 

Ja és találtam abraboro forstner fúrót, gyorsan vettem is egyet! :-)