zumizu Creative Commons License 2016.05.24 -1 0 2873

Sziasztok kedves Fórumozók!

 

Gondoltam, én is megosztom veletek a saját történetemet, mert úgy tűnik, én azon szerencsések közé tartozom, akik több szőrtelenítő módszert is kipróbáltak, és hatott is náluk. 

Voltam lézeres szőrtelenítésen és otthon pedig HPL géppel kezeltem magam, és nálam mind a kettő bevált! Bár a lézeres szőrtelenítést azóta megbántam, mert kb. 4-szer annyiba került, mint a gép, amit vettem és ráadásul ugye egy géppel az egész testemet kezelni tudom akár, több kezeléssorozatot elvégezve. Ja és nem mellesleg a HPL szőrtelenítés egyáltalán nem fájt! Olvastam, hogy vita volt arról, hogy létezik-e fájdalommentes és hatékony szőrtelenítés is, és hát én a saját bőrömön (szó szerint) tapasztaltam, hogy létezik. Végeztem a kezeléssorozattal és az eredményt valóban meglepő és csak szomorkodhatnékom támad, hogy mennyi mindent tudtam volna venni abból a pénzből, amit a lézeresre költöttem... De nem baj, legalább ti tanuljatok az én hibámból! :)

Bár azt hallottam, hogy nem minden IPL-HPL gép egyformán hatékony, ezekkel kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom, bár létrehozhatnánk egy oldalt, ahol az összes márkát kipróbáljuk. :) Ha valakit érdekel, szívesen megírom, én melyik HPL gépet használom. :)