Dózerbike Creative Commons License 2016.05.23 0 0 5716

ami elöl egyrészt eljöttem Magyarországról, az kezd itt is megvalósulni : zárni kell mindent, nök sötétben ne járkáljanak egyedül, ha kicsit szexibben merészelnek öltözködni, akkor nappal se stb.

Nekem az a véleményem róluk, ami, hoztam magammal az elöitéleteket (amik utolag sajnos jogosak, mindegy)

De az összes, beleértve az itt született, német kollégáimnak is mind csak rossz véleménye van erröl az egész inváziorol. Németországnak a náci multja miatt a viz alá van nyomva a feje, el kel viseljen bármit (?).

A magyar, és a Kelet-europai politika meglovagolja természetesen ezt az egész menekült kérdést. Vagy csak nézzük az osztrák elnökválasztást.

Nem kell, hogy azt fujjuk, amit jobb vagy bal oldal adna a szánkba. Én a saját tapasztalataim alapján látom, hogy nagyon rossz irányba mennek a dolgok.

Kollégám autoját epp tegnap pakolták ki a ház elött éjjel, mert ugye eddig nem kellett zárni, a gyereke biciklijét tavaly hozta vissza a táborbol, mert ellopták, feleségem inzultálta egy fekete táborlako, de leszologatás már tavaly ota megy, több nöismerös mondta.

A hirekben Magyarországon felnagyitják a problémákat, itt meg jo nagy kussti van,amig lehet, eltussolják a problémákat.

A politika ugyan olyan gusztustalan itt is, mint odahaza. Mindenki a saját érdeke szerint forgatja a kereket.

Nekem nincsen ellenségképem, nem félek, hogy elveszik a munkám az Europát megszállo tömegek, egyik politikai erövel sem szimpatizálok. Csak egyszerüen irritál ez az invázio, de laginkább az, hogy az Europában született emberek némelyike, tévesen felfogott humánumbol a saját érdeke ellen cselekszik.

A politika meg ott hibázik nagyot, hogy ezzel a szélsöjobb malmára hajtja a vizet, ez mindig is igy volt, de ebböl sem tanulnak természetesen. Csak meg kell nézni Ausztriát. Valoszinüleg egy náci lesz az elnök. Merkelt is valoszinüleg egy hasonlo (nagyobb) kaliber fogja váltani.  Akkor lesz majd "szép" világ. Sajnos jelenjeg a politikában nincs középut.