TIK58 Creative Commons License 2016.05.23 0 0 1692

SolDurkát kitagadta az Index programja, reméljük, visszatér még. Kedves czakkata keresd meg Ildikót az sg fórumon, és küldd meg neki az elérhetőségedet, mert nem adtad meg.

http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=maskepp&id=1167909882

 

Semmilyen kolloid nem javítja az SM beteg állapotát, legfeljebb a krónikus nyomelemhiányon segíthet valamit. Különben nem olyan ártalmatlan szer, mint a gyártók és forgalmazók reklámozzák. AZ SM oka nem a rézhiány, hanem az életmód, benne elsőként a gyulladáskeltő zsírsavakban és a gyulladáscsökkentő Omega3-ban szegény táplálkozás. A terápiát német orvosok indították a '70-80-as években.

 

Az Ildikó most írja róla a könyvet 30 évnyi betegsége alapján, ami majd letölthető lesz a kiadó weboldaláról. Egyébként amíg gyógyszereket szedett, és ő is szúrta magát Copaxonal, folyamatosan bekövetkeztek a shubjai. Most már semmit sem szed, és visszafordult a betegsége, pedig két bénuláson van túl. De a terápia - ha a beteg elég fegyelmezett és türelmes, mert ez természetes módszer - képes megállítani a PPSM-et is. Ne parázz, van segítség.

 

Jobbulást!        

Előzmény: czakkata (1690)