tgwh8 Creative Commons License 2016.05.19 0 0 83189

Nem tudom, de nevetséges, hogy azért nem kapunk semmi támogatást, azért adózunk többet, mert hülyék ott fent a Duna partján...

Kik dolgoznának helyettünk? A mi bevándorlóinkat már a középkorban kiüldözték a vármegyéből, munkakerülés miatt :D :D Belgiumban is lopnak, csak nem ennyit. Nemrég jött ki egy jó cikk, a vezír 5%-os gdp növekedést akar, helyette van 0,5%. Addig van egy kis növekedés, amíg tartanak ez eu-s források...

 

Szöcskének igaza van, érdekes módon sok a munkanélküli, meg sok a betöltetlen állás is. Nem hinném hogy azért, mert mindenki alulfizetettnek gondolná magát.

 

kormi07

A lényeg, hogy más elkerülte volna a vonatot, nagykunsági pl. átugrotta volna :D agyon van szigorítva minden, megyehatárra kibsszák a 30as táblát útjavítás helyett, öngyilkosjelölt viszont mindig akad. Nem is értem, a rendőrök előre közlik, hol fognak mérni - de akkor a rádióba miért küldd be sms-be, ezt nem értem, miért nem közlik egyszerűen, csak fel kéne olvasni a rendőrség weblapjáról, na mindegy -, állítólag csökkent a balesetek száma, én viszont valahogy mindig ugyan annyi barommal találkozom. Legutóbb pl. autópálya mindkét sávjában 70-el haladtak, nagy nehezen sikerül előbbre jutni, akkor meg hiába mész 135-tel, letolnak az útról...

 

Hőmérőt szerintem mindegy hová teszi az ember, egy-másfél méteren nem hinném, hogy olyan hatalmas különbségek lennének.

 

nagykunsági

Elárulom neked, az az 50 éves szaki, aki egy szakmunkásbizonyítvánnyal nem tud megélni, meg is érdemli. Vagy olyan áron dolgozik mint 30 éve, vagy olyan technológiával, vagy pedig szimplán kókler. Ácsok simán zsebrevágják a fél millió nettót havonta, sőt, inkább többet, de ezt ellensúlyozza, hogy kb. 1-2 hónapig nincsen meló, meg amikor esik az eső.

Küldhetsz ide is abból az ingyenből, ha már ingyen van :D

Én meg azt mondtam, hogy most túlóra van, nem vágok fát, majd később. Kérdésem az lenne, hogy akkor most hány ezer ft / munkaórát számoljak a favágásra?

 

selgir

Én sem akarok kimenni, de minden megyében van egy-két hely, ahová simán be tudsz férni cnc-sként, mert egy-két hozzáértő van csak, azok meg túl sokat kérnek.

Annyi az egész, hogy ha állást keresek, és túl keveset mondanak, akkor kiröhögöm a főnököt, és megyek máshová.

 

t.zsolti

Há, Te meg engem idéztél :D :D

Valamit valamiért. Most éppen továbbképzem magam, egy kis plusz zseton reményében. Egyelőre az a fontos, hogy a környéken legyen meló, ha kell a pénz, ráérek vonatozni 10-20 perceket.

Előzmény: sanyooo1 (83163)