figurahuszár Creative Commons License 2016.05.18 0 0 6128

Szia!

 

Nem vagy egyedül, az legyen a kapaszkodód. Nálam is nagyjából ez a helyzet, mint nálad. Legfőbb félelmem a HIV. Pedig soha nem voltam örömlánynál. Én még csak egyszer voltam szűrésen, éppen elég sokk volt az is, annyira paráztam hogy csak utólag vettem észre, hogy nem vett fel kesztyűt a nő. Valljuk be elég fura, hogy elmész egy HIV szűrésre, és ott nem vesznek fel kesztyűt, ne de erre még rátett az is, hogy nem előttem bontotta ki a tűt, de ezt is csak a végén vettem észre. Ezek után attól paráztam, ha eddig nem akkor mostantól az vagyok. Természetesen egy jó nevű magánklinikán voltam, ahol inkább plasztikai műtéteket végeznek, hogy ezzel is csökkentsem a veszélyt.

Nálam kb 3 éve kezdődött a félelem, szépen lassan kúszott be az életembe, mára már teljesen ural, nem az teszem amit szeretnék, hanem azt amit ő. Nagyon sokat gondolkozom, keresek kutatok a megoldások után. Biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb megtalálom a kivezető utat. Ezt érzem. Az orvosokban nem nagyon hiszek, mert nekik fogalmuk sincs mit érzek, nincs tapasztalásuk , csak annyit tudnak az esetről, amiit tanultak, amit egyszer valaki leírt, akinek szintén nem volt tapasztalása. A gyógyszerek meg kifejezetten tüneti kezelésre szolgálnak, nem pedig a kiváltó okot szüntetik meg. Ezérs soha nem is szedtem be. Több pszichiáternél jártam már, és azt vettem észre, lehet többet tudok erről a dologról mint ők, így meg nehéz elfogadni tőlük a tanácsot. Volt olyan orvos is ,aki teljesen elbukott a szememben.

5HTP vel kapcsolatban annyi, hogy szedtem legalább 4-5 hónapig kell szedni, hogy hasson. kb 2 hónapig szedtem, így nekem nem jött el a várt holdra szállás. A tapasztalatom viszont az, hogy tuti hatásos lehet, mert eleinte felerősíttette bennem a félelmeket, ami azért jó mert, ha valami távozik az előtte felerősödik. Nemrégen rendeltem és még kava gyökeret is, meglátjuk mi lesz.

Az elég furcsa, hogy egyetlen egy orvos sem mondta, hogy a kényszerbetegségeknél szerepet játszhat az alacsony dopamin, szerotonin illetve az endorfin szint.

 

Előzmény: johny121 (6079)