fabpear Creative Commons License 2016.05.18 0 0 5826

Sziasztok!

 

Gondoltam megosztom veletek az én kis aranyeres storymat, hátha van, akinek segít.

Nem mondhatnám, hogy sokszor volt ilyen jellegű problémám, talán egy alkalomra emlékszem a mostanin kívül.

Pár napja, valószínűleg a túlzott edzés miatt kicsit kijött az aranyerem, de nem volt sem túl fájdalmas, sem túl zavaró. Gondoltam, jó, ha még most az elején elkezdek használni rá valamit, ezért vettem egy hemorid kenőcsöt.

Mégegyszer hangsúlyozom, nem voltak komoly tüneteim, se nem fájt, se nem duzzadt meg nagyon.

Kb fél napja használtam a kenőcsöt, amikor is olyan hirtelen kezdett el romlani a helyzet, hogy a nap végére alig bírtam levegőt venni a fájdalomtól. Az egész alsó felem begyulladt, a heréktől a fenekemig, utóbbi teljesen megkeményedett, kétszeresére dagadt (az összes alsónadrágom kinőttem fél nap alatt) és fekete foltok jelentek meg rajta. Kínomban elkezdtem olvasni a hemorid krém betegtájékoztatóját, ahol a legelső mondat az volt, hogy esetenként súlyos allergiás reakciót válthat ki a krém.

Éjszakára nem maradt más, mint a neugranormon, és egy marék fájdalomcsillapító, de még így sem aludtam egy percet sem. Reggel a gyógyszertárban kezdtem, ahol elmondtam a gyógyszerésznek a panaszom, a válasza sokkoló volt. Azt mondta, nem érti, hogy lehet még forgalomban ez a krém, mert nagyon sokan ugyanilyen panaszokat tapasztal e krém használata után. 

Nyilván mindenki szervezete máshogy reagál, és nem hiába írjak le a betegtájékoztatóban, hogy esetenként ilyen is előfordulhat de röhejesnek tartom, hogy egy bolhaf.sznyi problémából életem legdurvább 2 napját köszönhettem ennek a "gyógyszernek"...

Így a végén csak annyit említenék meg, hogy a munkámból kifolyólag hozzászoktam a fájdalomhoz, éltem már meg cifra dolgokat, de ilyen fájdalmat senkinek nem kívánok. Hemorid helyett reparont használok, amitől az első használat után enyhült a fájdalom is, és a duzzanat is apadni kezdett, illetve fel is puhultak a korábban bekeményedett részek.

Úgyhogy a reparonért elmondtam egy imát, a hemoridot meg kib*sztam a p*csaba.