NickNuku Creative Commons License 2016.05.17 0 0 40090

Arról azt hiszem, sikerült a sok évvel ezelőtti hsz-váltásba belefutni a fórumos visszakeresgélések során.

 

 

Hát, az biztos, hogy a hardcore jellegű igénybevételre vett / és úgy is használt / kajaknál a felhasználó nehezen bocsát meg bármi olyan hibát, amiből baj volt, így egy számára leszerepelt típusnak nincs pardon, miközben itthoni / "medium" használatban esetleg ezek csak jelentős felhasználói hibával vagy úgy sem jönnének elő.

A vásárláson túl vagyok, de amúgy tetszett az ysak, síkvízre elég kezdőbarátnak érződött, egyedül a kormány nélküli fordulékonyság nem jött be, ami ugye elsősorban azért, mert én nem rendelkezem hozzá olyan szintű technikával, hogy az önkritikától eltekinthessek. Jelen árelőny vagy nálam marad, vagy idővel kiegészítő felszerelésekre ugyanúgy elköltöm (spricó, lapát, stb), de pl. kormányom van, így egy kormányos új ysak v. egyéb árán akkor is belül maradhatok, ha a lakatos kollégákkal gyártatok valamit (bár lehet, hogy előbb csinálnám meg magamnak).

 

Most nincs más dolgom, mint hazaköltöztetni végre, kiszedni a pöcökkormányt, átszilikonozni a fedeleket, aztán tesztelni a Duna nyugis helyi részén, milyen, ha  nem tükörsima a víz, netán hajók is elmennek, azután viszont bele kell csapni az erőnlét, tenyérbütykök, stb létrehozásába. (meg a Pouch váza is megérdemelne egy átcsiszolást-lakkozást, hogy régi fényéből visszanyerjen valamennyit, kicsit szégyelltem magam tavaly, hogy azon állapotában használtam).

Előzmény: aeroe (40088)