BJszakért Creative Commons License 2016.05.16 -3 1 17163

words about,

KÉREM, NE másolja be a linkemen található szakmai szövegemet, mindenki tud entert nyomni a linkre, amit odamásolt, és el tudja olvasni ott a forrásnál, egyébként sem másolható, csak saját célból olvasható (1999. évi LXXVI.tv. a szerzői jogokról).

Sőt, kevesebb helyet foglal egy fórumon.

 

Ráadásul nem véletlen a jogszabályra hivatkozás, mert mindenről (terjedelme miatt sem) lehet, és nem is kell informálni, a lényegesről tájékoztatok, hivatkozom a jogszabályra, de minden eset más, ezért a saját esetére személyre szólóan mindenki tájékoztatást kap önzetlenül, konkrétan, korrektül, ha megtisztel megkeresésével, amikor ráérek rehab gazdasági menedzser, szakértőként.

Ugyanis az általános tájékoztatóból még nem tudhatja az érintett (rosszul értelmezi, nem ismeri a jogszabályban a fogalmakat, amelyeket alkalmazni kell, ill. eljárásokat), nem ismeri, hogy pontosan az ő helyzetére, mi vonatkozik, mi mit jelent, mit alkalmazzon, mik az alternatívák, jól értelmezi-e helyzetét, hatályos-e, ami rá vonatkozik, és még számtalan kérdést felvetnék.

 

Szakmai honlapom arra való, hogy láthassa, aki megtalálja, hogy mi a szakterületem, és jártas vagyok benne, bátran, bizalommal fordulhat hozzám, mert hiteles vagyok, és nem arra való a szakmai honlapom, hogy mindent egy helyen megtaláljon az arra látogató, még ha tudja is, hogy melyik oldalt melyikkel olvashatja össze, mert a jogszabályok együttes értelmezése során derül ki egyes eset pontos ismerete után a hiteles szakmai útmutatás.

 

Köszönöm, eddigi megkeresésüket, egy kérdés kivételével mindre válaszoltam az Ünnepek alatt is, megtisztelnek további megkeresésükkel.

 

Csakvirág, és Mások, nagyon szívesen nyújtok segítő útmutatást, ha van időm, megtiszteltek,

Ági, azt hiszem, megbeszéltük.

 

A költségvetésről szóló törvény javaslat mág nem törvény (valószínű az lesz persze), DE a döntéshozók SZÁNDÉKÁT jelzi, mire mennyit akarnak költeni, mi az irány (özvegyi, árvaellátás,...).

A részletek később derülnek ki!!

Hogyan hajtják végre, az a végrehajtási rendeletekből derül majd ki. A költségvetési törvény csak egy keret. Ráadásul egy folyton változó, mert éppen ezért kiszámíthatatlan a gazdaság, mert a jogszabályok is folyton változnak. Ugye ki gondolta, hogy a társadalom biztosítás kikerül az Alkotmányból, mert Alaptörvényben már nincs hozzá joga az embernek, a magyar embernek, vagyis az egészséghez, mert csak törekszik rá az állam, és Tb helyett adót fizetünk, 2011. végéig, biztosítani bolt köteles az Állam az egészséghez való jogot, és ezért Tb járulékot fizettünk, elvárhattuk minimum azt, hogy ne haljunk meg, ill. gyógyulásra esélyt kaphassunk, de ez megszűnt 2012. jan.tól. Mihályi Péter erről (közgazdász) sokat beszél(t).

De az emberek a jelenlegi döntéshozókat választották, többször, és a rendszer (egészségügyi-, oktatás-, nyugdíj-, foglalkoztatás-,stb.) jelenleg is megfelel az embereknek. Ez van, az elosztással, a szolidaritással, emberséggel, hozzáállással nagy gond van, beteg a társadalom, és haldoklik a magyar, sajnos. Na, ennyit erről.

 

Szakterületem: felülvizsgálat, ellátások, foglalkozási rehabilitáció témában rehabilitációs gazdasági menedzser, szakértőként konkrét esetükben, személyre szólóan, jogszabályi háttérrel, mert a megfelelő jogszabályt alkalmazom a megfelelő helyen, hivatkozom is erre teljesen jogszerűen. 

 

Mert a foglalkozási rehabilitáció, és az ehhez kapcsolódó kedvezmények, támogatások rendszere igen sokrétű, a jogszabályok sokasága folyton változik, speciális szakterület, nem könnyű eligazodni benne. Munkám során gyakran tapasztalom, hogy nemcsak az érintett nyugdíjasok, de a rászorulók, a gyermeket nevelők sem ismerik ezeket.

Ezen ismeretek hiánya hátrányos következményekkel járhat, komoly lehet az anyagi veszteség. Mindenképpen a témához jól értő, felkészült, tájékozott, tapasztalt, szakmai vélemény megfogalmazására képes személy alkalmas csak erre, itt található email elérhetőségeimen válaszolhatok kizárólag személyes kérdésekre a személyuségi jogok tiszteletben tartásával.http://www.versenykepesseg.eu/

 

Bízom benne, kellemesen kikapcsolódtak.

Érvényesült eme jókívánságom, vagy idővel fog, és a Szentlélek,a Szeretet az, ami meghatározza mindennapjaikat embertársaikkal kapcsolatban, mert a boldogság a lelki fejlődés:

 

„A lélek sugárzása
Széppé varázsolja az embert.
Az ember szépsége
Összhangot teremt a házban.
Az otthon összhangja
Rendet teremt a hazában.
S ha az országban rend honol
Béke köszönt a világra.”
kínai közmondás

 

REVICZKY GYULA: PÜNKÖSD (részlet)

„ Piros pünkösd, szállj le a világra,
Tanits meg uj nyelvre, uj imára.
Oszlasd széjjel mindenütt az éjet,
Szeretetnek sugara, Szentlélek