W.L. Creative Commons License 2016.05.10 -4 2 6562

10-12 nap alatt Balin szinte "mindent" lathattok, a sziget eleg kicsi.

Berelt kocsival (soforrel vagy anelkul) a fobb latnivalok kb 4 nap alatt korbejarhatok, erre utvonalakat korabban irtunk mar.

Nincs igazan szukseg utazasi irodara, lefoglaljatok a repjegyet es szallast a neten, esetleg a kocsit is ha bereltek, a tobbit meg intezhetitek kinnt. Ha Londonban eltek akkor nyilvan tudtok angolul es nincs szuksegetek magyar nyelvu idegenvezetore, angolul tudo helyi vezetot, sofort vagy szervezett kirandulasokat pedig boven talaltok kinnt.

Ami a legitarsasagot illeti, te todod a konkret idopontra osszehasonlitgatni a jegyarakat. Erdemes megnezni, nem olcsobb-e Kuala Lumpurba repulni es onnan a fspados Air Asiaval tovabb Balira.

 

Azzal erdemes tisztaban lenni, hogy Balira nem igazan a strandok miatt kell menni, azok ott eleg felejthetoek DK-Azsia illetve Indonezia mas reszeihez kepest. A sziget bejarasara a legidealisabb bazis alighanem a hegyekben levo Ubud.

Ha inkabb minel tobbet latni akartok, akkor 10-12 napban atugorhattok egy masik szigetre, pl a szomszedos Javara is, melyeket mar egy masik topikban targyalunk:

http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9196473&la=139557290

Előzmény: Paszi0223 (6561)