MZ per X Creative Commons License 2016.05.06 -3 0 262704

2015. januárjában LE rotált és/vagy büntetett. Az eredmény ismert: elvesztegetett pontok, mosolyszünet, megingás. Mathieu szivárogtatott ki pár titkot az öltözõi állapotokról. Szerencsére akkor volt egy fantasztikus Xavi, aki igazi csk-hoz méltóan elrendezte a dolgokat. A szezon végén 5/6 kupát, arany- és "bronz"-lasztikat sikerült besöpörni.

 

Az idei szezonban LE nem mert/nem akart rotálni. Többször nyilatkozta, hogy "megölnék", ha a tridentet nem játszatná együtt. Most majdnem 40 meccses Liga-rekord veretlenségi sorozat után szinte törvényszerû volt egy visszaesés. Sajnos ezt pont a Real elleni hazai meccsen indult el. Sem fejben, sem fizikailag nem voltak rendben a dolgok. Ezt tetézte az is, hogy a BL-ben a nehezebb ágra kerültünk. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen nehéz lesz a gödörbõl kimászni. Közben elúszott a tízpontos elõny és a BL, mint a dinnyehéj, de - egyelõre úgy fest, hogy - a gödörbõl kinn vagyunk. Az okokról/részletekrõl nem szivárogtatott még senki, de lehet, hogy nem is volt más ok, mint egy fajta fáradtság, burn-out és sok egyéni formahanyatlás. Ha valaki mindenképp ki akar erõltetni valamilyen okot, akkor az sem zárható ki, hogy mostanra derült ki: nem mindenkinek- és nem annyit tud javítani a fizuján a club, amennyit elképzelt. Közben adóhatósági vegzálások, Panama-listák, stb. (Ez csak magánvélemény).

 

Szombaton  jó nagyot léphetünk elõre, hogy a bajnokságot behúzzuk, ami egy nagy lökést adhat a Copa-hoz is. Ha ez a kettõ meglesz, akkor már nem szabad elégedetlenkedni, - annyira - ... A folytatásban nagy szerepet kap a vezetõség. Kérdés: kik jönnek és kik mennek? Egy új, jobb kerettel újra megcélozhatjuk a 6/6-ot! Visca el Barca!

Előzmény: Dr. Mouse (262700)