boys13220 Creative Commons License 2016.05.04 -1 0 25611

nekem nem àl feljebb! én nem aszt irtam hogy màr azzonal csinàlj nekem egy feladatot,kérdezetem hogy nem e csinàlsz majd? de te egybol ugy reagàltàl mintha aszt irtam volna hogy na bameg màr azzonal csinàlj nekem activity! a màsik meg az ha én csinàlok egy feladatot és pl Pistike kéri tolem hogy àt kuldom e neki,hàt baràtom àt kuldom neki hogy szegény Pistike is tudjon jàtszani,ne a bigàjàt huzogassa a sarokba!

nem vagyunk egy formàk! 

én meg értem hogy sok idodbe telt meg csinàlni alà irom,ha nem szeretnéd ki adni aszt is megértem!

mindenkinek van magàn élete ez biztos,hidd el egész nap én sem a jàtekon logom,csak a 20 alap feladat kicsit unalmas mivel 4 feladat csak arrol szol hogy Esztergom Nyugati stb! ha lenne benne egy feladat ami legalàb olyan lenne hogy Nyugati-Debrecen nem sirna a szàm!

de amugy nem is érdekel az egész,fel idegesitem magamat le toltom a kulfoldi pàlyàt (francia) és legalàbb azoknak az embereknek nem kell konyorogni egy feladatért,ja és ha pl meg kérdezem reggel toluk van e olyan feladat hogy hutos kocsis, tudod mit vàlaszolnak? nincs baràtom ,de lesz estére! 

de majd Batuka kollega csinàl feladatot és felrakja, persze majd ha neki is lesz ideje!

csak o annyiban kulombozik hogy o ugy reagàlt volna erre az egészre hogy bocsi haver dolgozom nincs idom csinalni majd ha valamikkor lesz akkor csinàlok!

Tanulj tole ;)