andromedae Creative Commons License 2016.05.04 0 1 29792

Szia Andi!

 

Sajnálom hogy nem teljesen jó szájízzel jöttél el a Maldívról, bár sajnos az agyon-curry-zés a többi szigeten is trend, dehát ez a régió sajátossága. Mi sem rajongunk érte, de talán egy luxus szigeten más a helyzet, mesterszakácsok vannak.

 

Évekkel ezelőtt mikor az első Maldív szigetünket kerestük, nekem is nagyon megtetszett Filitheyo képeslapi partja, a belógó pálmafák, a ragyogóan fehér homokos parton, a dzsungel hatás, és persze ami sokaknak fontos a szuper reefje is. Viszont jobban szemügyre véve már akkor is csökkent a hatás. A sziget tényleg tökéletes, de maga a hotel túlságosan lepukkant hatású nekünk. És rosszabba nem mennénk mint amilyen az otthonunk főleg nem ennyi pénzért. Maga az hogy ikerbungi ez sem túl bizalomgerjesztő, magasabb kategóriájú szigeten szerintem nincsenek is, viszont a videókon a delux és a vizivilla is lelakott hatású. Aztán persze nagyon sok negatív értékelést is olvastam a tripadvisoron, (köztük sok magyartól is) miszerint: koszos a sziget, szemét sok helyen eldobálva, kizavarják az embereket a vízből valami veszélyes hal miatt, csótányok még a vizivillában is, sokkal több godzilla pók mint más szigeten... Szóval mi nem mennénk Filitheyora.

 

Szerintem undorító hogy a vezetőség pont a sziget jó természetes adottságait használja ki abban a hiszemben hogy úgyis jönnek a turisták a paradicsomba és nekik nem kell semmit sem fejleszteni és minden elhanyagolhatnak mert a sziget úgyis jó, érthetetlen ilyen konkurencia harcban hogyan tehetik ezt meg, sorra nyílnak az újabb és jobbnál jobb sziget hotelek. Dehát ők tudják...

Előzmény: andi265 (29790)