Sidalina Creative Commons License 2016.05.03 0 0 7226

Szia! Mondom, amit tudok, a többit meg majd a többiek.

Belémbe mi 1-re értünk, és 1/2 6-kor úgy küldtek ki a Jeromosból, szóval ennyi idő szűken mindenképpen kell, de inkább több. A júniusi sorban állást nem tudom...

Krisztus szobor: Cais do Sodre-tól Cacilhas-ba hétvégén 20 percenként járt a komp, a menetidő 10 perc. A busz kb negyed óra alatt van ott a szobornál, és fél óránként jár. Mi egy órát voltunk ott, és így összesen kb 3,5 óra volt a progi, a szállásról (Rossio) indulva.

Costa da Caparica: megy busz a cacilhasi buszpályaudvarról, itt láthatod

 

Szerintem teljesen jó a program, amit kitaláltál - persze kérdés, h nyáron mekkora a tömeg. De Belém, ha korán indultok, és a Cristo tuti megvan egy nap alatt. A városi napon ha esetleg kimarad valami, akkor az másnap, a Nemzetek parkja mellé befér. Viszont Sintrát semmi pénzért nem hagynám ki a helyetekben, akkor már inkább Cabo-t. De nem, azt sem :) Ha jó korán mentek, akkor simán megúszhatjátok a tömeget (legalábbis én így gondolom), ha meg már bejutottatok, akkor eloszlik az. Ha csak egy kastélyra van idő, akkor szerintem Pena, mások szerint meg Quinta...egyik sem rossz választás.

 

 

Előzmény: csincsilla72 (7224)