Csak Mert Van Creative Commons License 2016.05.03 -21 1 120071

Akkor kezdjük elölről!

 

Sziasztok!

 

Eladó az alábbi Fuggerth Bx marha ritka vagon. Az állapotából ítélve ezt még SOHA, senki nem használhatta! Az összes tartozéka meg van, felragasztva nincsenek, az alkatrészes zacskója felbontatlan, leírása is meg van. A doboza viseltesebb kissé, nyiklik-nyaklik, gondolom megnyomódhatott, de szétszakadva nincsen! Angliában vettem egy modellvasutastól, aki egy aukción nyerte több más cuccal együtt, ez is köztük volt. Azért vettem, hogy majd később átfestem kék színű By-ra, de úgy gondolom, hogy vétek lenne egy ilyen ritka, teljesen érintetlen, szinte a gyártósorról közvetlenül lekerült darabot elpazarolni, így biztosan jobban értékeli valaki olyan, akinek van MDmot-szerelvénye.

 

Mivel irányárat muszáj megadni, és tekintve, hogy ez egy igen ritka darab, legyen az IRÁNYÁR 25.000Ft, csak, hogy az adminok örüljenek, aztán várom az ajánlatokat rá az e-mail-emre, airbus@vipmail.hu.

 

A vagon jelenleg még Angliában van velem, e hónap közepén megyek haza, viszem magammal, és onnan tudom majd postázni a "nyertesnek", vagy ha úgy akad, személyesen is átvehető lesz majd Érden.

 

Köszönöm a megtekintést!