szuromia Creative Commons License 2016.05.02 -2 0 61244

"Kedves Utasaink!

A hétvégi Cuha-völgybe tartó vonatút kapcsán a következő információkat osztjuk meg Önökkel:

A meghirdetett vonat Budapest-Zirc-Budapest útvonalon közlekedett szombaton amelyre a jegyek értékesítése a MÁV Nosztalgia jegyirodában történt. Továbbá Győr - Zirc és Zirc – Győr szakaszon és a betétjáraton a Zirc-Bakonyszentlászló-Zirc útvonalon, amelyekre a vonatjegyek értékesítése a Bakonyvasút Szövetség által történt.

A 324.540 pályaszámú gőzmozdony Tatabánya előtt sajnos teljesen üzemképtelenné vált hengertörés miatt. Ez azt jelentette, hogy a gőzmozdonyt ki kellett sorozni, hogy utunkat folytatni tudjuk, így az M61.001 pályaszámú NOHAB dízel vontatta végig a szerelvényt. Nagyon sajnáljuk ezt a tényt, de a vasútbarátok és a MÁV Nosztalgia utazóközönség túlnyomó többsége megértéssel, mindamellett sajnálattal vette tudomásul, hogy az utazás a MÁV Nosztalgia szervezésében fentiek miatt az eredetileg meghirdetett feltételektől eltérően valósult meg. Ezért szíves elnézésüket kérjük.

Sajnos tény, hogy az ilyen műszaki hibákat nem lehet előre látni, és a rendszeres karbantartás ellenére, ilyen előfordulhat. Weboldalunkon a program leírásában jelezzük, hogy a járművek korára való tekintettel nem tudjuk garantálni, hogy az adott szerelvény minden esetben változatlan összeállításban közlekedik, tehát műszaki probléma esetén a szerelvények összetétele akár útközben is megváltozhat.

Vállalatunknak elsődleges küldetése, hogy értékeinket minél tovább megőrizzük és a nosztalgia utazások lehetőleg régi vasúti járművekkel történjenek, utasaink legnagyobb megelégedésére. Mint ahogy eddig is, a jövőben is lesznek gőzmozdonyos útjaink és igyekszünk a többi, általunk üzemben tartott mozdonyt, vasúti járművet is egy-egy utazás alkalmával bemutatni, közlekedtetni.

Nagyon köszönjük a sok-sok pozitív visszajelzést és biztatást azon kedves utasainknak, akik jól érezték magukat a kiránduláson és személyes utazási tapasztalatuk, élményeik alapján osztották meg a híreket másokkal.

Az utazással kapcsolatos észrevételeiket az utazas@mavnosztalgia.hu E-mail címre várjuk."