Paragon1985 Creative Commons License 2016.05.02 0 0 15051

Eget rengető különbségek nincsenek. A motorban is teljesítménybeli különbségek vannak, de egy 1200wos motor a C3-ban, vagy a C2-ben egyforma felépítésű. A C1 blépő modell, kicsit elavultabb formatervvel, kicsit gyengébb minőségű ecsetszívóval (műszőr) valamint régebbi fejjel, kicsit rövidebb kábellel. Viszont a lényeges dolgok ebben is megvannak: minőségi gégecső, tömítés, acéltengely, vortex motor, stb..

 

A c2 már ugrik egyet formatervben, hosszabb a kábel, természetes szűrő ecset jár hozzá. A Compact kisebb, és 3,5L-es porzsák megy bele. A Complete kicsit nagyobb, s egy 4,5L-es zsákot nyel el.

 

A C3 pedig a legszebb mindkötül, lábbal szabályozható teljesítmény. De itt szinte tényleg csak a formatervért fizetsz.

 

Viszont szinte mindegyik utólag megvásárolható (tényleg hansznos) kiegészítő felmegy mind a három típusra. 

 

Az Eco halk és keveset fogyaszt, új fejlesztésű fej jár hozzá. Zekinek ilyen van, ő nagyon szereti, bőven elégnek tartja a szívóerőt. Én nem próbáltam, nekem 1200w-os van, de bőven elég mindenre. Én egy kicsit idegenkedek az 1000w alatti számoktól porszívó esetén, de ez az én bajom.

 

A parketta szériát úgy kell éretni, hogy jár hozzá egy olyan parketttwister fej ami úgy viselkedik mint a vildea lapos felmosója. Forog minden irányba. Ez nem csak parkettára jó, hanem minden kemény felületre. Egyszóval ahol nem szőnyeg van. Tényleg baromi hasznos, csak utólag kicsit drága... De kapsz mellé szőnyeg/parketta hagyományos fejet is a szőnyegre. 

 

Hát ezt neked kell eldöntened. Ha pesti vagy, akkor menj be szeteiékhez, ott mindet ki lehet próbálni.

Előzmény: pzxx (15048)