Handi71 Creative Commons License 2016.05.02 0 4 16984

Óhhh ezen én már még sem lepődöm! Az első évben (2014) fogalmam sem volt róla,hogy mi a teendő.Csak jött az elutasítás,hogy nincsenek meg a napjaim! Én soha nem voltam ebben a cipőben, nem is " gyúrtam" erre.Most egy autóimun betegséggel küzdök,ami nem lenne baj...csak néha fáj,és a mozgásban korlátoz.( ezt csak röviden)

Igen bizony neveltem 3 gyereket és még most is nevelgetem őket.

A "vicces " ,hogy kapaszkodjatok meg!!! Az első évben: 6980 Ft igen és nem hagytam el ,le egy NULLÁT!! Kaptam havonta!! Nem naponta 😁!

 Nem is értettem ,fellebbeztem, de azt írták ennyi jár!Ugyanis,belevették a családi pótlékot,gyerektartást az én jövedelemnek ezt elosztották 4 felé és mivel nem érte el a nyugdíj minimumot így ezt felpótolták. 

Mentem volna dolgozni,de éppen egy gerincműtét után voltam.

   Majd jött,hogy átkerült az egész a Kormányhivatalok körébe ,ahol már újra felülvizsgálták az egészet,és megállapítottak egy másik összeget.Persze ezzel sem futok Rómáig😁😁😁 de ki tudja mit hoz a jövő? Mert egyik lányom már dolgozik,a másik apukájaval él,most van egy lányka a családban. Ha újra felülvizsgálják ,lehet még nekem kell fizetnem😀😀 . 

  Írtam már a Kormányhivatalnak,hogy akkor most mi a teendő,remélem ma lesz válasz is.( jó ez az elektronikus világ).

 Persze én vagyok a hülye,hogy hajtom az egészet,hiszen ülhetnék kényelmesen és " majd lesz valami alapon" várom a történéseket.

 Hosszú lett,de így érthetőbb.

Ha lesz folytatás, jövök a többivel !

 

 

Előzmény: csakvirág (16983)