Pierr_Kardán Creative Commons License 2016.04.29 0 0 134634

A kempingezés mindenkitől egy kis önmegtartóztatást és egy kis önuralmat követel. Szóval nem csinálhatsz bármit és jó ha belátó vagy, ha a szomszédod mégis megcsinál bármit :-)

 

Nekünk van egy kis hűtőládánk, amit a sátor előterében szoktunk elhelyezni. Megy benne egy kis ventillátor aminek van egy kis hangja, de minket még úgy sem zavar, hogy belül van a sátorban.

 

Egyszer az éjszaka közepén ránk rontott a szomszéd, hogy kapcsoljuk ki, mert nem tudnak aludni. Először nem is értettük, hogy mit kapcsoljunk ki, mert mi szinte nem is hallottuk a zajt. Végülis persze kikapcsoltuk, magunkban szidtuk a jó édes anyját, dehát ez van :-(

 

Ehhez képest reggel, amikor kivackoltunk a sátorból, megjelent szomszéd, a kezében egy üveg unikummal és sűrű pohártöltögetés közben kért elnézést azért, hogy este túlreagálta a dolgot és minket éjszaka felébresztett a hűtőláda miatt :-)

 

Szóval ha nem teszik a káposztafőzés, akkor szólj és rögtön sokkold őket valami jóféle kerítésszaggató kisüstivel, tuti, hogy a jó cseszlovák szomszédok többet nem merik elővenni a káposztát :-)

Előzmény: Maxxy61 (134629)