cassano71 Creative Commons License 2016.04.28 0 0 183964

Itt azt hiszem mindenki érdeke egybeesett. Szimának nagyon jól jött ez a pénz, aligha számított ilyen összegre Baloghért, a játékosra meg aki ismeri milyen helyzetben volt ő meg a családja az vesse az első követ aki nem mondott volna igent egy ilyen ajánlatra. A menedzser meg.. nem kérdés hogy neki is jó volt ez így.

Balogh most 2-3 havi fizetéséből tud venni egy jobbféle lakást a családjának Debiben. Szakmailag egyetértek Kondással, korai volt, kiforratlan, szertelen játékos. Persze fene tudja, ilyenkor mindig felemrül hogy ha marad még két szezont akkor mi történik? Jobb, értettebb játékos lesz vagy beleszürkül gyorsan ő is az NBI-be.

Azt hiszem neked van igazad, el kellett mennie minél előbb csak nem a megfelelő helyre ment. Egy holland középcsapatban vagy az angol másodosztályban mondjuk lehet többet játszana. Az a baj ennek az lesz a vége rövid úton mint általában a Serie A-ban, vagyis egy Serie B-s csapatnál fog kikötni. Hogy aztán ott eltűnik a süllyesztőben vagy megerősödik fizikálisan és lélekben is és visszakerül a Serie A-ba az a jövő zenéje.

Előzmény: Té (183958)