hunapénz Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7151

Ja, ja, milyen igazsága is van magácskának. Ennyi erővel minek is csinálni bármit is? Minek is pereskedik az egyesület, hiszen a bíróságokat is meg lehet venni, nyomást lehet rájuk is gyakorolni. Nem elvesztették első fokon a pert tavaly? Ugye nem megmondták, hogy kár bármit is csinálni? Nekik mindig igazuk van. De akkor minek az egyesület?

Minek is az állam elleni pereskedés is, amivel jelenleg a tagságot hitegetik, úgysem lesz abból sem semmi. Ha lesz is kedvező ítélet, úgysem fogja senki végrehajtani, úgy mint a Quaestor törvényt. Aztán majd húsz év múlva még azon fognak pereskedni, hogy hajtsák végre az ítéletet.

Dőljön minden Baumagos nyugodtan már most a kardjába, de előtte lehetőleg ássa ki a saját sírját, hogy ne legyen vele sok gond. Ezzel a felfogással meg az egyesület oszlassa fel magát holnap, de izibe! Ne reménykedjen senki, ne gondolkozzon senki, ne zavarogjon itt senki, majd az egyesület mindent elintéz! Nem ezt szajkózzák 13 éve? És mire jutottak? Semmire! Hát nem megmondták, hogy így lesz?!

Előzmény: Victor Hugfo (7150)