Maxxy61 Creative Commons License 2016.04.28 0 0 134622

Sziasztok!

 

Köszi a válaszokat,mindig tanul az ember! Rengeteg helyen voltam már motorral-autóval a horvát tengerparton,de erre felé még nem! A Prapratno kempingben leszünk a homokos öböl miatt! A nejem és barátaink miatt,mert van aki nem tud úszni,és itt lassan mélyülő a víz,meg nem köves az alja!

 

Magát a kempinget nem ismerem,csak képeket-filmet láttam róla,az alapján nem tűnik rossznak! Persze ha valaki volt már ebben a kempingben ne fojtsa magába a tapasztalatokat! Azt láttam,hogy rengeteg árnyékot adó nagy fa van a kempingben és ez nekem lényeges!

 

Azt tervezem,hogy autóval teszünk egy egy napos túrát a kotori öbölbe is,én már voltam többször motorral,de a többiek még nem. Aztán Mljet szigetre is egy egy napos túra autóval,mivel a komp a kemping mellett van. És egy nap Korculára!

Úgy tervezzük,hogy kb.10 napot leszünk ott,mert lefele menetben Mostar mellett Blagajban a kempingben is ledekkolunk két napot,aztán vissza felé Szarajevóban is két nap!

Természetesen véletlenül sem autópályán akarok lemenni,hanem Bosznián keresztül végig a Neretva völgyén Metkovic kishatár átkelő és úgy Peljesac! Nem akarok Metkovicnál beszívni lakókocsival,ezért a kishatáron akarunk átmenni! Többször voltam arra motorral és mindig nagyon hosszú autósor volt,persze motorral ez nem volt gond!