nsxr11 Creative Commons License 2016.04.27 0 0 117325

[off] Sziasztok! Ádám vagyok, kicsit több mint egy éve követem a fórumot, de eddig csak read-only módban - és már napi rutinná vált a hírportálok mellett :) már vásárlás előtt idetaláltam és egy pluszpont volt a típusnál, hogy egy ilyen szakértő és aktív közössége van! Az autó egy 307 SW 2.0 benzines, Supreme felszereltséggel, 2006-os gyártású, 2007/12 forgalomba helyezésű, faceliftes. Magyar céges autó volt, onnan került hozzánk egy éve, 190ezer km-el. Pár évre visszamenőleg még a szervizek munkalapja és számlái is megvoltak, nem csak a szervízkönyv, így mertük megvenni. Persze az első szervízre kellett költeni (pár kopó alkatrész, meg a szokásos használt autó vásárlásnál ajánlott dolgok), de azóta is örömünket leljük benne és a tágabb családnak is nagyon tetszik. Olyannyira, hogy azóta mégegy faceliftes 307 SW érkezett a rokonokhoz...
[/off]

 

Az autó 7 személyre van vizsgáztatva és a helyek is megvannak, de nincs a harmadik sorba ülésem. Néha jól jönnének, úgyhogy vennék.
Szélesből keresek két darabot, jó állapotú pezsgő (?) színű plüss változatot. (Csatoltam képet, hogy milyen színű.) Nem tudom, hogy mennyire gyakori szín, de hátha találok. Ha van konkrét bontó/lelőhely akiket szerintetek érdemes lenne végigtelefonálni, azt megköszönöm ha megírjátok ide vagy privátban!