Bari- Creative Commons License 2016.04.25 0 0 115947

Még semmi ilyesmi ellenőrzést nem végeztem. Addig nincs nagyon értelme, amíg egy asztallapot nem rakok rá amihez tudok majd viszonyítani, de remélhetőleg hamarosan meglesz az is.

A tervről leolvasott méretekkel raktam össze a döntés íveit, meg szereltem a helyére, így nem gondolom, hogy nagy eltérés lenne majd, de ha szükséges még nincs fixen rögzítve semelyik elem, ami később ragasztva is lesz, így tudok majd állítani rajta. A döntési forgáspontba a fűrészlap mellé betett vonalzót nem mozdította el a döntés közben, legalábbis szemmel észrevehetően biztosan nem, de majd indikátor órával bemérem ha a beállításra kerül a sor. Ha 1-2tized mm-en belül marad arra már azt mondom hogy jó, mert a gyári állapotban több mm-t tudtam kézzel elmozdítani a beállított szögből a lerögzített motort, mert annyira kispórolták az anyagot a szerkezetből.

 

A döntésre visszatérve nem valószínű, hogy naponta állítgatnám majd a 90°-tól eltérő szögekbe, de ha már állítani kell akkor a menetes szárnak köszönhetően, illetve mert elég hosszú szárra volt szükség a 45°-nyi döntéshez, elég precízen lehet majd a szöget beállítani.

Előzmény: pajaci (115944)