99008811 Creative Commons License 2016.04.23 0 0 27517

Hát én kettejük ügyében elég tanácstalan vagyok. 

Patríciátol rohadt szemét dolog volt feldobni az internetre a képet, aztán jelenetet rendezni az egész kórház előtt DE Dórának megvolt a lehetősége számtalanszor hogy rendezze a dolgait Kardossal, mégis mindig hallgatott. De én Viktort képelném fel nagyon úgy istenigazából. Mi a fene baja van?! Egyáltalán mikor lett ennyire szemét rohadék? Már Pétert is ki akarta csinálni anno, de most nyugton van, mert igazgatóhelyettes lett. Dórát meg most azért kívánja a pokolba, mert nem rohantak egyből hozzá, kitálalni a kapcsolatukat. Bakker egy párkapcsolat az embernek a magánügye, amihez senkinek semmi köze.

Egyébként a Csillagvirág klinikán nem tiltott a munkatárssal való szerelmi kapcsolat? Legalább is én úgy tudom, hogy ez tiltott dolog egyes munkahelyeken. De még ha tiltott is lenne, akkor is simán eltusolhatták volna, nem kell az egész világnak tudni, hogy együtt vannak. Egy napot csak kibírhatnának, hogy nem ugranak egymás nyakába. Este otthon meg úgy is azt csinálnak, amit akarnak :D De hát Kardos unszolta... 

Mindenesetre remélem hogy Viktort végre jól helyreteszi valaki, vagy legalább is mindenki ellene fordul, mert már nagyon pofátlanul nyilvánvalóan gyűlölködik, kivételezik, diszkriminál... ez valami undorító. Vera is megváltozott. Olyan kis szelíd, félénk lányka volt, most meg egy hárpia. 

Előzmény: HLJ (27516)