alsó madárfogás Creative Commons License 2016.04.22 -1 0 2622

"hogy kik lehetnek érintve benne..." - személy szerint remélem, megkapják méltó büntetésüket.

 

És attól tartok, kevesen kételkednek abban, hogy e metrófelújításból is legalább ekkora, ha nem egy nagyságrenddel nagyobb részesedés illet valakiket. Ha így lenne, kívánom, egymás mellett üljenek, hosszú évekig.

 

"Az, hogy nincs benne klíma? Nem gondolom, hogy ez ennél a járműnél akkora probléma. A föld alatt nincs akkora forróság, nem tűz a nap. Talán túl puhány lett az emberiség?" - nem, hanem ahogy levettük a nejloninget és a műszálas alsót, úgy rájöttünk, még mindig izzadunk - hiszen sajnos folyamatosan melegszik a Föld. Ezért kitaláltuk a légkondicionálót, ami segítségével tisztábbak, illatosabbak vagyunk, és ami sokkal fontosabb: még a munka is jobban megy. Tehát vagy védekezünk, vagy poshadunk saját levünkben. Ki melyiket választja; otthon vagy az autóban saját magának, bizonyos döntéshozói körben pedig több százezer embernek. Lelkük rajta.

Egyébként pedig tessék lemenni a metróba, egy zsúfolt nyári nap délutáni csúcsidejében, és végignézni az utasokon, továbbá beleszagolni a levegőbe. Előbb az M3-ason, természetesen. Utána a másik kettőből tetszőlegesen választva, ahol légkondicionált szerelvények futnak. Várom a tapasztalataidat. (Ebben az időszakban - attól tartok - sajnos az sem fog segíteni, ha netán nem az alagútban válik hővé a fékenergia, sem az, hogy ventilátoros szellőzés lesz - a klíma helyett...)

Előzmény: alkotasu (2618)