99008811 Creative Commons License 2016.04.21 0 0 27514

Mucsi szövegeit ismerve, azt a pár részt minimum 16-os karikával adnák le. Bár nem hiszem, hogy bevállalnák az írók. A szitkozódás kimerül náluk annyiban hogy "görény" ami nekem eléggé rosszul esik, mert voltak görényeim. De komolyan, minden káromkodást/szitkozódást ezzel a szóval rendeznek le, már minden szereplő szájából hallottam. Mikor halottuk utoljára pl hogy "Te szarházi rohadék"? Vagy "A kurva anyádat"? Ezek teljesen mindennapi szavak mostanra már, nem kellene a nézőket óvni ezektől, mert ettől annyira életképtelen az egész. Már egy kisgyerek is naponta legalább 3x hallja ezeket otthon, de ha nem otthon, akkor majd az iskolában úgy is fogja,  ( és nem a mai világra fogom, ezeket nagyapáink is ugyanúgy eltanulták a szüleiktől. csak akkor még a "akurvaistenbasszonmeg" volt a trendi. ) de a Jóban Rosszban-nak különben sem a gyerekek a célközönsége. :) Úgy tűnik, csillagkút ilyen amis közösséghez hasonlít. Még ott a helyi maffia is, Roland. 

A RENDŐRSÉGRŐL:

Szlávikék mekkora álszent rohadékok már. Mindenképpen ki akarják deíteni, hogyan halt meg Olivér, foggal körömmel ezzel foglalkoznak, még így is, hogy az ezredes megtiltotta nekik, és már lezárt úgy. De amikor bori megy hozzájuk segítségért, hogy meghalt a barátnője, és még tudja is a nevét az escort ügynökségnek, tehát még információja is van... egyenesen szarnak rá. De ez mindig is így volt, amikor még Kristóf bent volt a sorozatban, akkor is a fülüket, szemüket befogták a lányokat futtató és elrabló banda ügyében, akkor tehetetlenek voltak. De ha Roland életében kell áskálódni, akkor mindig bevetésre készek. Mondjuk az elég gáz baki volt, mikor megkérdezte Ottó Rolandtól, hogy mit keresett a háznál, mikor lelőtték Barbit, és Roland azzal magyarázta, hogy SMS-t kapott Barbitól. Viszont Ottónak eszébe sem jutott, hogy " Na akkor muti azt az SMS-t " Egyszerűen lezártnak tekintette az ügyet. Persze lehet, hogy Ottó csak szétszórt a rajtuk lévő adósság miatt (amit Elvira mára már kifizetett) de egyértelműen az írók bakiztak, és nem szándékos, hogy nem kérte el a bizonyítékot. 

Bár én nem akarom Roland vesztét, még ha gengszter is, de a jó oldalon áll. Nándiból fogalmam sincs hogy lett ekkora seggarc... pedig szimpi karakter volt még a legelején. Annak idején Richárdnak is csak azért ugrált, mert túszul ejtette Kláriékat. 

Előzmény: HLJ (27513)