sunnysun333 Creative Commons License 2016.04.20 0 0 657166

 

Ennél jobb volt az, amit Lord Pole barátunk linkelt be két napja a 657011-es hsz-ban. Ott ugye párhuzamosan mutatták Vettel és Kvyat onboard képét.

 

Vettel kamerájából tökéletesen látszik, hogy Kimi majdnem ráfut Rosbergre, ezért füstölőset fékez és a jobb kanyarban kisodródik a szélre. Onnan mint egy dúvad csörtet be a kanyar belseje felé.

Szegény Vettel - szinte egyazon pillanatban!! - balról kapott sakkot a csapattársától és jobbról mattot a szerencsétlen Kvyattól, aki pedig nem tett semmi mást, mint a számára megnyílt bőséges helyet be akarta venni a kanyar egészen belső ívén.

Amikor Vettel a szeme sarkából látta, hogy jobbról ott van a RB és védekezően balra kormányoz, akkor már Kimi meg is érkezett a másik oldalról. Vert helyzet volt mindhárom részére...

 

Ezt türelmesen kockázva végig lehet nézni és egyértelműen látni. Itt - ha valaki "hibás" volt, vagy inkább "hunyó"- akkor az Kiimi lehetett... És Vettel ne mfog a csapatársával odaállni vitatkozni, persze, hogy símább volt egy ruszki új gyereket leszólni...

 

De ennek hangneme és "erotikája" nagyon kulturált volt, semmiképpen sem hasonlíthaó Hamilton sapkadobálós akciójához tavalyról... Kár volt erre ez egész közjátékra egyetlen betűt is pazarolni - persze,a mocsok bulvárnak ez legalább két napig jó kis téma volt, ennyivel kevesebb komolyabb cikket nem kellett addig is nem összeszedni...:))

 

 

Előzmény: tyler-durden (657155)