Törölt nick Creative Commons License 2016.04.17 0 0 115524

Az biztos. Mondjuk nekem úgy tűnik, körülöttem most van atomháború -> mindenkinek mindene széthullik. Volt ugye az a bárszék.

Aztán nagynéném hintaágya, ülőrész+háttámla kissé szétrohadt az utóbbi 20 évben, "fáig" csiszolva is a jobboldali kép volt a legjobb ajánlatom:

Ezért a hétvégi OBI-s akció keretében vettem pár építési minőségű deszkát, gyalultam, csiszoltam, kerekítettem:

Aztán felkínáltam neki 4 féle lehetőséget, hálistennek nem a telibe fehéret választotta -> a keresztlányom és a kishuga az unokái, hozzájuk képest a Katrina hurrikán lágyan lengedező tavaszi szellő, ezért nagynéni hamar felismerte mit művelnének páros lábbal a hófehérre festett deszkákon. De kapott mindegyik minta 2 réteg Sadolin Base-t, hogy egyforma alappal induljanak.

Újracsináltam az ülődeszkák alatti középső alátámasztást is:

Rozsdamentes kapupántcsavarok és anyák rögzítik majd a deszkákat:

Még kricsmi előtt megkínáltam őket a tölgy vékonylazúrral (itt félig visszatörölve):

És miután azt hittem hogy holnap délelőtt már csak fel kell majd csavaroznom a helyére a dolgokat.... muter megkínált egy ilyen megpercent "retrosámlival" :

Egyelőre az utóbbi napokban ez az én keresztem, úgy látom. Tököm tudja mikor zúzhatom megint a műhelyszekrényemet ...

Előzmény: BoriBori (115485)