d3lila Creative Commons License 2016.04.16 0 0 15000

Szia!

 

Én az itteni javaslatok alapján választottam a Miele C2 Parquet PowerLinet, de közben úgy alakult az életem, hogy a porszívó megjött, én pedig rá nemsokára elköltöztem otthonról. De a szerelem így is szárba szökkent, és mindig olyankor a legkínzóbb a hiánya, mikor a lakótársam porszívójával szívok... Én, ugyanis a porszívó nem nagyon teszi. Ráadásul most újra egy nyiszorgós szarkupaccal karistolom a laminált padlót, mikor eddig csak lágyan végigsuhantam a lakást. Már most tudom, hogy amint saját háztartásom lesz, a Miele porszívó lesz az első, amit beszerzek.

Nálunk küszöb nincs, csak az enyhén kiemelkedő dilatációkon kell keresztül húzni a porszívót, az semmiféle gondot nem okoz neki. Illetve maga az acéltengely szerintem simán elbír az alacsonyabb küszöbök okozta traumával.

Garancia: a vonatkozó kormányrendeletben előírt 12 hónapon felül adnak plusz 12 hónapot, azaz összesen 24 hónap a garancia. Mi heti szinten minimum 2x használjuk (mióta elköltöztem édesanyám hajtja) 120 nm-en, kutya mellett és eddig semmi problémánk nem volt vele. 

Ehhez a modellhez 3 fej jár: az alap fej, ami mindegyik modellhez, a parquet twister fej és egy keskenyebb fej, amit sejtésem szerint lépcsőkön, szűk helyeken jó használni.

 

Remélem tudtam segíteni. :)

 

Előzmény: geegee_ (14996)