bananatree Creative Commons License 2016.04.11 0 0 49622

a 30 közt volt olyan is, ami 300e km fölött futott?

azért addigra már sokminden elfárad, ha előtted nem cserélték...

és ez nem feltétlenül az autó hibája.

(de persze ez nem vigasztal téged, érthető módon)

Ha meg te raksz bele 300-at, és tényleg gondos gazda vagy, akkor ugyanezeken átmész, csak nem 6 hónap, hanem 6 év alatt, és ezért fel se tűnik.

 

de az is biztos, hogy néha "kifogja" az ember... vagy legalábbis úgy érzi.

jópár éve, vettünk asszonynak off autót.

Aki eladta (2 évesen 55e km-mel), nem bírta megállni, el-elejtett szitkozódó félmondatokat, hogy mennyit volt szervizben az autó, meg hogy a kf.felnit "jóvátételként" kapták a hosszas szerelés után... Szóval érezni lehetett, hogy nem volt megelégedve vele, és sok hibán van túl. (mondjuk neki nem volt pénzbe, mert addig tartott a gari. Gondolom azért is akarta eladni, mert lejárt a gari, és ő már nem mert kockáztatni). Nekünk tetszett, és átvizsgálva se tántorodtunk el tőle.

Utána megvolt asszem 8 évig, beleraktunk 120e km-et, és csak olajat + kopókat kellett rajta cserélni. Nulla szervizigény...

Ha nem nőttük volna ki, még ma is meglenne.

Mondjuk az 50e-t futott előtte, a tied meg (legalább) 350-et, szóval nem hinném, hogy aki megveszi, az hasonlóan jól tud járni, de ki tudja...

(ja, és ugye az is lehet, hogy a te 350-se 350, hanem mondjuk 500... mint a nemrég megjelent TotalCar-os cikkbeli Clio, amit 900e-ről 250e-re toltak vissza...)

 

Előzmény: gabcsika71 (49619)