M63,008 Creative Commons License 2016.03.27 -3 1 60921

Szerintem amit beírtam a mozdonyokkal kapcsolatban teljesen helytálló. Egy szóval sem állítottam, hogy a 45-ös kísérleti gép mindig a képen látható állapotú volt, de nem mondtam az ellenkezőjét sem; most megint te kezdesz ezen lovagolni. Én nem szeretném ezt tovább folytatni, nem haragszom, csak tényeket írtam.

Nem kötözködök veled, de bevallom, a sokszor nagyfokú fellengzősség nem tetszik a bejegyzéseid mögött, és ez az én válaszaimat is magával sodorja /mondhatnánk úgy is: nem hagyom magam./. Még emlékszem, mikor anno nekem elmagyaráztad itt valamelyik fórumon, hogy nem készült M40,001 és 002 psz. mozdony. Egyszer magyaráztad azt is, hogy milyen fordában jártak az M63 sor. gépek, amikor mind a 10 db Sm-en üzemelt. Aztán nem is olyan rég vitáztunk arról, hogy a V40 és V60 sor. mozdonyok esetében miért nem azonos magasságban van a főkeret felső éle, amit te váltig állítottál, hogy márpedig egyforma. Egyik esetben sem volt igazad, képekkel is alátámasztottuk a dolgokat, de mégis nem hagytad annyiban, hajtottad a saját igazadat, meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg te is tévedhetsz. Egyedül az M40-es dolog esetében volt részedről utólagosan mea culpa, de a többi esetben nem.

Nem szerettelek volna megbántani, csak látom hogyan válaszolsz akár nekem, akár másnak egy-egy egyszerű kérdésre. Ezt nem csak én látom, mások is megjegyezték már korábban.

Előzmény: k.novotny (60919)