happysmile Creative Commons License 2016.03.26 0 0 6063

"Örülök", hogy pozitív lett az eredményed, nézd pozitívan a dolgokat, most már tudod a betegséged okát, és meg tudod majd szüntetni a megfelelő kezeléssel. Én sem gondoltam volna, hogy mennyi beteg küzd kényszerbetegséggel a lyme miatt, annyira durva. Egyébként ha belegondol is az ember, normális embernek ok nélkül nincsenek ilyen gondolatai. Én is egy tök rendes családból származom, szeretett vett körül mindig és támogatnak mindenben, én meg gondolatban kinyírom őket, nagyon gáz. Páromat én is mindig kiakartam végezni, sőt volt amikor hajnalban melóba  elment, visszaaludtam és mikor már felébredtem,  nem volt mellettem ugye. Na az agyam elkezdte mondani, hogy végre megöltem, ügyes munka volt, jöhetnek a többiek. Családi rendezvényen pedig le sem álltak a gondolatok, adta az ötleteket, hogy miként vágjam beléjük a kést stb. stb.  Persze nem csináltam én velük semmit, soha nem tudnék senkit bántani, félek ezektől a gondolatoktól, egyenesen rettegek, de már megszoktam.  Ha már nagyon beindul, akkor szorongást is okoz nálam. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem én vagyok, és hogy ez teljesen az én akaratomon kívüli gondolatok, ezért is nem félek, hogy valaha is megtenném, mert én haljak meg előbb, mint hogy másokat bántsak. :) Csak nagyon zavaróak... Én simán megfogom a kést, nem félek tőle hiszen tudom hogy nem tennék soha semmit.
Most épp nyugalomban van, de csak idő kérdése hogy mikor jön elő újra a kezelések hatására is. Neked milyen időnként jelentkezik? Köszi a tanácsokat, én is alkalmaztam ezt amiket Te. Én is kibeszéltem, de csak egy családtaggal osztottam meg, többiekkel még nem merném, félnék a reakcióktól. Akinek elmondtam, támogat és megértő, segít. Ne félj a késtől, bízz magadban, fogadd el hogy ez nem Te vagy, és kész. Relaxálj, csinálj valami jót amikor jön, és persze nyugodtan beszéld ki magadból, ami épp jön, akár mond el a párodnak is, hisz már tudja. :)
Mielőbb fordulj  lyme specialista orvoshoz, Esztó Klárát ajánlom, ő nagyon érti a dolgát, és rendes. Jobbulást, majd írj mi ujság, és persze bármiben segítek ha kérdésed lenne :)

Előzmény: Dezmond 1 (6060)