kbmm Creative Commons License 2016.03.23 0 0 84584

"Ezért szokott az ember szakembert megkeresni."

 

szeretek elobb tajekozodni a lehetosegekrol. megjartam mar nehanyszor amikor tudatlanul "szakember" segitseget kertem :)

 

"Lehet hogy nem hangzik túl bonyolultnak, de azért ez nem annyira egyszerű, már csak azért sem, mert egy ilyen átalakításnál sosem smakkolnak a dolgok. A víz kiállást is általában arrébb kell rakni, és a kifolyást is az aljzatban vagy a falban, ami bontással jár."

 

sejtettem :(

 

"Nem. A padkát kell elbontani, és nem a falat előrébb hozni, hanem a kifolyást hátrébb. Nem kell hozzá erős fal mivel a keret felfekszik a padlóra ezáltal az veszi fel a vertikális terhelést. A horizontálist fogja a fal tartani, ami nem akkora súly terhelés.

2db 10-es tipli fogja a falhoz azt a keretet. A legvégén vissza utalnék a legelső válaszomra :-)"

 

ezt nem teljesen ertem. csatolok kepet a wcrol es a padkarol. itt mindenkeppen kell vmit kezdeni azzal a padkaval mert szeretnem ha a falra simulna a wc, akarmelyik tipus is (fali vagy allo wc beepitett tartallyal vagy monoblokk wc). (de ha mar amugy is kell vmit bontani vagy beepiteni akkor mar inkabb beepitett tartalyos wct szeretnek monoblokk helyett.) szoval mivel ebben a padkaban folyik a cso amibe csatlakozik a wc hatso kifolyasa, gondolom azt a csovet macerasabb hatrebb rakni mint valahogy beepiteni a tartallyal es kerettel egyutt? csak egyreszt felvesz a tartaly es keret akkora helyet mint a padka szelessege vagy kell oda meg vmi falat krealni? egyaltalan megoldhato h a padkan all mindez? a kifolyo cso miatt lehet h ezt nem is lehet megvalositani igy? vagy fel kell tolteni a falat a kifolyas sikjaig es arra rakni a tartalyt es keretet?

 

 

Előzmény: Sony Black (84459)