allez zserzseli! Creative Commons License 2016.03.20 0 0 51768

hejj futó kalandorok out there!

 

chevy van írását már nagyon vártam, bár méltatlanul keveset foglalkozott a vulkántúrai gyomorrontásával..amit volt szerencsém közelről megnézni egy bizonyos szakaszon..:)

 

mi ma a Mátraban patroloztunk egyet Hutch-al és egy special guest-el, Levi's, the Juroo-val.

 

Sunday, bloody Sunday, dúdolgattam odafele, mert Saturday mentek az igazi spilerek, namely a teljes Jake Us (Jackass?) Running Club és az SSC két prominense is.

Mi egy Blueish-I Cry-Bluish útvonalat választottunk és még az igazi nagyvadak smell-jét is éreztük, bár Hutch kissé nagyképűen megjegyezte:

- All I smell is my personal best.

 

Ez a Mátrabérc patrolling egy standard dolog így springtime, akkor is megy az ilyen nagyvárosi ember, ha nem is indul rajta..

 

Blueish-on májnusz 3 fok volt reggel 7-kor, meg snow, ice, ice, baby.

Lefele jött a mud, meg valami nyálkás genya, mondom is:

Hey ez slippery people!

 

A plan az volt, hogy lefele nagyon relaxed megyünk, felfele meg egy ant dick-nyit tempósabban. Mondanom sem kell, részemről ebből semmi nem lett. De no para, no fear, haverok, buli, Mátra, it was way too cool így is..

 

Láttunk rengeteg animalt. Jó elijesztettük őket, egy kisebb csapatba majdnem belementünk, mondtam is nekik:

Bouge de la! nincs is veletek gazdaállat!! Szeretem én az állatokat, jól megsütve, megsózva..

 

Jelentősebb dolog továbbá nem történt, nyomtunk egy-két szelfit, bár azt az igazi big playerek nem csinálják hallottam, csak a az ilyen ócska lúzerek, mint én..

 

 

 

 

 

(ja szolgálati közlemény a big city-belieknek: a kéket szederjes tetőről (?) lejőve egy rövid szakaszon új részen viszik, lesz benne egy picit több szint)