blondy100 Creative Commons License 2016.03.11 0 1 16080

Nem tudom miből gondolod hogy szenvedélybeteg vagyok ,mi a probléma azzal hogy másoknak(nem magamnak )statisztikai táblázatokat készítek amit amúgy is készítenének csak nekem egyszerübb és részletesebb.

Azt gondolom inkább másokat szeretnél megvédeni attól hogy a táblázatok alapján nagyobb reményeket tápláljanak a nyerésre és ezt értékelem is .

Nekem is megfodult a fejemben hogy felvállaljam-e a felelőséget de én sem bíztatok senkit a nagyobb összegü fogadásokra .

Ha segíteni szeretnétekl (és gondolom tudnátok ha akarnátok)akkor nem bonyolódnátok elvi vitákba hanem pl elemeznétek néhány táblázatomat és felhívnátok a használóinak figyelmét hogy mik az esélyei a nyerésre .

Így vissza tudnátok fogni a túlzott elbizakodottakat.

Sajnos nekem nincs hozzá megfelelő matek tudásom és nem ezzel szeretnék foglalkozni szabadidómben.

Azért remélem nem sértettem meg senkit ha mégis akkor elnézést kérek de nektek sejtésetek sincs arról milyen programjaim vannak és lehet hogy kicsit túl is értékelem őket mert én írtam.

De én csak annyit költök amennyit megengedhetek magamnak ,és én is átestem már a nyerőgépek szenvedélyén úgy hogy velem szemben nincs ok aggodalomra.

Üdv midenkinek !

A matekosoknak jó matekozást a kenósoknak sok szerencsét.

Továbbra is szívesen segítek mindenkinek ha tudok .

Előzmény: Törölt nick (16077)