Törölt nick Creative Commons License 2016.03.03 0 0 361976

Az összes ajtónak a teteje, körben, elég szép vastagon szabályosan porladt. A csomagtartó ajtó teljesen szétkorrodált,  de azért rá festettek még, jó vastagon. A jobb hátsó ajtóban az üveg és a kárpit közé 2 ponton faék volt szorítva. Ez már olyan megoldás, ami azért tükrözhet valamit. (esetleg egy ilyet: minek javítsuk meg, ha úgyis vége van? ) Fényezése szerintem valami akril. A hátsó csomagtérajtót ki sem lehetett nyitni, de mondom, azon erősen látszott a teljes elporladás a csillag helyén alig lehetett fém már.

  Alját jónak láttam, motor is jó, szép is, belseje nem olyan rossz, de apró kis jelekből volt egy olyan 26 éves feelingje. Motortartó bakok, az egyik küszöb javítása is kinézett belőle. 550-ért már adták volna, én 520-at mondtam rá, legnagyobb árat, de csak azért, mert nem szívesen vonatoztam volna visszafelé is. Asszony is foggal-körömmel beszélt le róla, azt mondta: termeszvár, Ő ebben nem jön velem haza, meg ne vegyem, mert nagy baj lesz. (nem Merci ellenes, sőt, kifejezetten tetszett neki ez a példány. Képen. )

  Szinte megkönnyebbültem, amikor ezt nem fogadták el. Nem nagyon van felesleges időm legózgatni, ezzel pedig kellett volna, összes ajtót beszerezni-megvenni-kicserélni, az egészet újra fényezni, akkor talán rendben lett volna. Kombi csomi ajtó szerintem nem olcsó és nem könnyen szerezhető tétel lehet, a többi ajtóban sem vagyok biztos, hogy ugyanaz, mint a limuziné. Még keresgélek, az nem számít, ha valamivel többe kerül, de ne legyen vele ennyi gond, így elsőre, élvezhető legyen, ne egy probléma-lista a kezemben. Remélem nem mindegyik lesz ilyen porladós és találok majd egy szép kombit egyszer.

Előzmény: Sz.G.E270CDI (361966)