Messinia Creative Commons License 2016.02.28 0 0 134174

Mi Porecben voltunk többször, igaz ott irodával, és félpanzióra be lehetett fizetni, marhára megérte, mert korlátlan étel-italfogyasztás volt, iszonyú féle-és mennyiségű kajával, édességgel, fagyival, borral, üditőkkel. 40 ezer egy hétre egy felnőttnek. 

Ezt a Porec verziót is néztem ismét, viszont itt elvileg a gyereknek is fizetni kell 12 év alatt egy 20-ast a félpanzióra, hát egy két éves gyerek hol eszik annyit, hogy megérné kifizetni... :)

 

Görögországba mi autóval járunk, már kivülről fújjuk az utat, nem szokott gond lenni, nem turnusváltáskor megyünk, igy a határokon sincs sosem tömeg. De tényleg hosszú, 13-14 óra. Igy most a hosszúsága és a menekültkérdés miatt sem indulunk neki.

 

A komp várakozással alapból nincs gondom, meg itt az azért nem olyan hosszú a kiút, hogy a kompra várás annyira megterhelő lenne. 

 

Tényleg olyan brutálisak az éttermi árak? Tehát akkor a mindennapi étteremben evés, plusz esetleg este egy pizza,gyros, hamburger verzióra rámegy a gatyánk is? :) Ha muszáj szoktam főzni, de annyira nem vágyom rá. :)

 

Közben most visszatért az Isztria gondolata is, mert miért is baj az, hogy már voltunk ott, legalább ismerjük. :)

Előzmény: Törölt nick (134169)