lamberjack Creative Commons License 2016.02.23 0 0 159864

Nagyjából egyetértek mindennel amit írsz. De a legnagyobb baj nem ezek között van, hanem a probléma az, hogy én nem vagyok elég exhibicionista, mert különben már rég létezne ilyen magazin (magazin, blog, vlog, podcast, stb.). 

 

Meggyőződésem, hogy a színvonalas tömegkommunikációs tartalomhoz az kell, hogy _akarjon_ az ember elmondani valamit (írni, rajzolni, mutatni, stb.). Én fogyasztani szeretném a tartalmat. (Vagy háttérben segíteni létrehozni)

 

És kérlek, ne vedd személyesnek, de abban is biztos vagyok, hogy amiket leírtál, azok kifogásként is értelmezhetők. Nem akarom a média, újmédia piac működésével offolni a fórumot, de rengeteg sikersztori van Magyarországon is, hogyan lesz a lelkes exhibicionisták amatőr csatornáiból meghatározó véleményvezér, profitáló média. De nagyon előreszaladtam és nem erre gondoltam. 

 

Bőven elég lenne a podcast esetében, ha annyian hallgatnák, ahányan ezt és a többi órás fórumot olvasgatják. Akkor már megéri csinálni. Heti-kétheti egy sörözés/borozás.

 

Ja, és hogy honnan lesz tartalom? Haha. A tartalom ott van a mesterekben, APT-ben, benned, a neten, a gubipiacokon, a gyűjteményekben, Kecskeméten, Szentgotthárdon, ott van mindannyiunk kezén, a hírességek kezén, itt a fórumban.. hol nincs?! :) 

 

 

Előzmény: Fiery (159862)