zsazsi30 Creative Commons License 2016.02.23 0 1 134136

Igen, talán nem fogalmaztam elég jól. :) A közvetlen parti apartman 2 külön hálószobával, rendes, jól felszerelt konyhával, nagy terasszal szükséges nekünk, ráadásul nem tömegstrandnál, na, ez nehéz pl. off Korfun, de off Montenegroban is nehezebb, mármint tényleg normál áron (mondjuk főszezoni 20€/fő/nap alatt)... Az elmúlt években bebarangoltuk már az off és on közeli tengerpartokat, és Bosznia, Montenegro, Szerbia, Bulgária belső részeit is, mindegyiket imádtuk egyébként,  szóval nem hiszem, h látatlanban alkotnék véleményt, de az én tapasztalatom az, h nekünk megfelelő szállást nekünk megfelelő árban és nekünk megfelelő helyen egyszerűen nagyobb számban tudunk találni Horvátországban, mint máshol. :)

De peace, egyrészt nem vagyunk egyformák, másrészt pedig nyilván szuper hely Görögország is, meg Montenegro is, legalábbis én nagy rajongója vagyok a teljes Balkánnak... :)

 

Bujazliz: szuper ez az apartman! :) Ezt a részt én is nézegettem, végül "picit" arrébb leszünk, de Primosten így sem fog kimaradni, imádjuk ugyanis! :) Sajnos én ezen a részen nem találtam szabad apartmant, ami elég nagy lenne (9főnek), pl. innen nem is válaszoltak, pedig... : http://www.oaza-primosten.com/

Előzmény: Pierr_Kardán (134113)