Fiery Creative Commons License 2016.02.22 0 0 159843

Amennyiben a "nagy" gyartok megtalaljak az osszekoto kapcsot az okosorak es a klasszikus mechanikus karorak kozott, amennyiben tudnak utat mutatni a "fejlodesre", akkor siman elkepzelheto, hogy sok ceg kinalataban fel fog tunni a mechanikus karorak mellett az okosora is. A Rolex is gyartott kvarcorat, az AP es a Patek mind a mai napig gyart. A Tag Heuer mar utat mutatott az emlitett "fejlodesre", de kerdes, hogy ez mennyire mukodokepes modell. Meg persze az is kerdes, hogy ki fogja ezt valoban elorelepesnek tekinteni: ki gondolja azt, hogy okosora utan egy mechanikus karora feljebb- vagy elorelepes? Egy kvarc utan me'g csak-csak be lehet ezt valahogy adagolni, de egy okosora mas kategoria, mint a kvarcorak.

 

En azt elkepzelhetonek tartom, hogy az olcsobb kategoriakban a gyerekek elso vagy masodik oraja okosora lesz kvarc helyett, de a "nagy" cegek ugyanugy terelni fogjak a felnott, sajat zsebere koltekezo korosztalyt a mechanikus modellek fele. Elobb-utobb az okosora is fillerekbe fog kerulni (legalabbis a belepo modellek), mint ahogy az okostelefonok is mar nagyon olcson elerhetoek a fejlodo orszagokban. Ha pedig az okosora egyre okosabb lesz, egyre tovabb birja majd egy feltoltessel, az veszelyes lehet a kvarcorakra (is).

 

((( A Cortex egyebkent nem egy ceg vagy gyarto, hanem csupan egy IP brand ;) Nincs olyan, hogy Cortex altal gyartott CPU-mag, csak Cortex CPU-mag, amit pl. a Samsung gyartott )))

Előzmény: nickback38 (159840)