0l0 Creative Commons License 2016.02.15 0 0 24024

Mindent nem, de mivel vízálló, könnyű, jól szigetel, viszonylag kemény (is van belőle) és könnyen kezelhető, vágható, ragasztható így sok mindent igen. Ezért sokszor előjön, mint nyílászárók környékére alkalmas anyag.

 

Az ilyen-olyan megoldásokkal kapcsolatban nyilván van, amikor kókányolást jelentenek, meg van, amikor éppen a leghatékonyabb megoldást jelentik az adott helyzetben. Nyilván nem azt mondom, hogy ipari méretekben összevissza mindenféle taknyolást kell csinálni, csak azt, hogy ha felmerül egy probléma, egy újszerű megoldás, egy szokatlan igény, akkor érdemes körüljárni kicsit a kérdést, mert sokat lehet belőle tanulni, ha valaki elég nyitott, és nem képzeli azt, hogy már mindent tud, amit tudni érdemes.

Van egyébként, hogy éppen aki kérdez az szeretne kókányolni magának, és ha ez őt nem zavarja, és egyébként számára költséghatékony, műszakilag pedig nem túl kockázatos, akkor lehet éppen számára konstruktív tanácsot adni, vagy ötleteket felvetni, még akkor is ha magunk ezt nem csináltuk már meg akárhányszor, és esetleg mások sem.

Előzmény: curiousboy (24023)