dzsanosi Creative Commons License 2016.02.13 0 0 34576

Fasza kis találmány szép munka

Végülis az enyém is 2. éve késtül tavaly januárba kezdtem egy hónapot tudtam vele foglalkozni utánna semmit aztán mostanság csinálgattam megint.

Nekem ugy van hogy golf motor saját váltó 4+1 DE kiiktattam a hátramenetet lükverc gombát lehegesztettem de ha kitekerem megint volna de hogy ne legyen forgásirány váltás azért. Elég a 2. Váltón a hátramenet az meg zuk 3+1 közte meg 3 lépcsőben 4 fogaskerék mert ugy adta ki hogy nem lehetett lejjebb a motor meg nem akartam már hosszabbra igyis 2.60 meg gyorsitanom kellett a difim miatt mert az meg multika 15:1 és nagyon lassú volt. 

Ittvan félkész állapotban egy fotó de már kész oldalfala 10 mm vastag ráhegesztve a csapágyház mindenhol szimering és olajba fut. Egy behajtás 3 ki ..tlt hidraulika szivattyú és a 2. Váltóhoz. Ráadásképpen a 2. Váltó előtt is van egy kuplung ami látszik azt azért épitettem bele mert az 1. Váltó után hajt a tlt és a hidraulika szivattyú és ha a 2. Kuplungot nyomom ki megállok de azok üzemelnek tovább.

Láttam olyat hogy igy hajtott de nincs 2. Kuplung igy mikor megáll nincs tlt és hidraulika kikell venni a 2. Váltót üresbe és visszaengedni. Igaz eggyel több hibalehetőség meg plussz macera volt de igy kényelmesebb lesz. Ez viszont még nem láttam sehol saját találmány.

Előzmény: porszivoman (34575)