istvan1023 Creative Commons License 2016.02.09 0 0 45453

Kedves cartárs, valahol elbeszélünk egymás mellett.2 klasszikusan jó diesel motor van, amivel bármikor megvennék egy autót ha a többi része is rendben van, az egyik a Fiat féle 1.9 ill. 2.4 JTD, a másik a VW 1.9TDI-je.Tehát NEM PDTDI. Esetleg még labdába rúghatna az Isuzu alapokon az Opel 1.7CDTI-je.
Ezek jó, kiforrott, sokat bizonyított konstrukciók.De van jó pár rövidítés amit kerülnék..... :) Remélem így már érthetőbb voltam. :)

A trollkodás pedig nem az én műfajom.Volt már jó pár autóm, így van összehasonlítási alapom ezen a téren.Kétségtelen, hogy a jelenlegi választottam idegen pálya, előtte 5 évig egy 1.2-es Puntót nyüstöltem minden féle gond nélkül, korábban pedig 10 évig Opeleztem (Corsa A, Vectra B, Astra F, Astra GSi C20NE ill. X20XEV), ill. építettem egy Corsa A-t is 2.0-val.A baráti köröm is jelentős részben autób.zikból áll, sokat szereltünk és szerelünk együtt, van közöttük a szakmában dolgozó autószerelő, autóvillamosság szerelő is akik kellő rálátással bírnak a témára.Ez amolyan csapatépítő training is ilyenkor, hiszen 12 éve tartó barátságokról beszélünk.

Nem dolgozom a szakmában, de a saját autóimat én javítom.Valamint valóban sokat olvasok a témában.Pont amiatt, hogy az Ipari hulladékokat elkerüljem.

Peace.

Előzmény: JRevai (45423)