félpálya Creative Commons License 2016.02.09 -3 0 283628

Tetszett a hsz-d! Először a kérdésedre válaszolnék: a meglévő játékoskerettel jobb eredményeket szeretnék látni, tudod több edzés, kevesebb duma. Megmondom őszintén - bár csípem a Vasgabót - nem nagyon hiszem el neki, hogy a fiaink "megdöglenek" edzés közben.

Bár most hogy német edzőnk van, talán majd egyszer az is lehet:-) Csak nehogy akkor már az nb 2-ben fussák szét az ellent:-)

 

Ha lenne 1 pár milliárdom erre a célra, odaadnám, de akkor az már nem magyar csapat lenne, hanem a fradi-féle idegenlégió!

Angliában is az volt a vicces számomra, amikor angol csapatként aposztrofálták a Chelsea-t, Man Cityt, Arsenált, mert a három csapatban volt összesen vagy 6 angol játékos, mondjuk meg is látszott az angol válogatott teljesítményén, épp úgy nem nyertek semmit 50 év óta mint mi

!

Ami meg a 16 pontosok problémáját illeti, a most még magabiztosan tényként közölt 10. helynél majd szívesen megnéznélek, ha az utolsó fordulókban

is ez lesz a helyzet és a mostani magabiztosságod átmegy remegő kezekbe, lábakba és akkor már nem nagyon érdekelnek majd a tények, hanem csak az, hogy jaj istenem, talán bent maradunk?

Előzmény: szabogi (283626)