Draganovic Creative Commons License 2016.02.08 0 0 149064

Szia

 

Kérdés miatt jöttem csak olvasgattam a fórumot és beleböfögnék ,mert világításban van némi amatőr tapasztalatom :)

 

Kínai xenon-ok között is van külömbség,de igazából minden a lámpán és a projektoron múlik a trafó és a xenon cső már másodlagos.

 

Szabadtükrökben katasztrófa főleg bordásban ,egyel jobb halogénes projektorban jól beállítva az talán nem vakít ,de sosem lesz tökéletes a fényelosztása...

 

Egy jó xenoncsőhöz kell egy jó xenon proji és nem muszály hogy Hella legyen bár a Hella is gyárt utólagos projektorokat ami brutál főleg D2S foglalattal :)

 

Innen lehet csemegézni:

 http://retrofitheadlights.hu/xenon-projektorok/

 

Nekem egy elavultnak számít mini morimoto 6.0 /2.5 -ös H1 es xenon projik vannak a lámpákba NHK xenon csövekkel 4300K Hylux 50W-os trafókkal ilyet lő,de ennél már csak jobb xenon projik vannak Pl mini 7.0 amin még javítottak a fény jobb eloszlásán pl még oldalra,hogy még szélesebben terítsen,vagy a Q5 3.0 vagy FXR 3.0 D2S foglalattal.

 

Ha legugolok és az orromnál van a vetítési kép sötét világos vonala sem vakít,semmi szórt fénye nincsen,van gyári mosóm,dinamikus szintszabályzóm nincs ,úgy hogy ez is illegáll így meg vannak a gyári lámpáim is és műszakira vissza megy ,de igazából a trafók is a lámpákba vannak építve nem látni őket ,se a vezetékeket,de biztos ami biztos,műszakira inkább vissza teszem a gyáriakat.

 

Hamár xenon szett akkor innen érdemes ezek saját fejlesztésű cuccok:

 

https://www.retrofitlab.com/?_lang=2

 

A mini H1 xenon proji azért jó mert H1 halogénnal is lehet használni .

 

 

Előzmény: cam aro (149023)