józsibácsi456 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 111080

Valahogy nem tiszta a fejedben a kerdes szerintem.

 

Halalosztonak is igaza van ,csak itt nem az a lenyeg.

 

A dolog ugy nez ki :

 

A tobb fog altalaban a vagasminoseget befolyasolja egy fajta lapnal.

Azaz egy tobb fogu keresztvago lap lassabb elotolassal szebb vagasfeluletet kepez ,mint egy ritkabb fogu keresztvago lap valamivel  gyorsabban haladva. A fureszporkivetes a ritkabb fogunal jobb , hatekonyabb ,a vagasfelulet viszont durvabb.

 

Tehat itt nem a teljesitmeny a mervado (mivel azon nem valtoztathatsz,az egy allando dolog) ,hanem az elotolas sebesege ,fogkikepzes ,fogak szoge ,melysege ,szama valtozik

 

Persze altalaban az is fontos ,mint ahogy halaloszto irta! Egy gyenge vacak nyekerevel csak egetni fogod a cuccot ,mer nem tudod tolni a megfelelo sebesseggel!

 

Visszaterve ha  a hatekonysag alatt,a sebeseget erted,akkor hiaba van eros geped, gyorsabban ugyse tolhatod ,mint ami az eloiras ra , mert sok a fog ,azoknak dolgozni kell ,megfelelo ido kell ,ha sietsz vele -  megszorul a lap ,leeg a gep  , , vagy vissza fog vagodni a furesz.

 

A 48 fog az mar sok fogu .

 

Vegyel hosszvago lapot hozza. Abbol is a ritkabb fogut. Az akac igen morcos ,foleg ha mar csontszaraz ,ugyhogy keszulj ,a tokodrol is csopog majd a viz. Ha nehezen megy ,akkor vagd be eloszor felig ,majd meg egy menetben at . Tovabb tart ugyan ,de ha keves a kakao ,akkor mast nem tehetsz.

Előzmény: neduddgi(én) (111067)